Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
CORVINUS és MaReSz: MEGJELENT! „Az üzleti és a kulturális rendezvények értékteremtő ereje” c. tanulmánykötet
2023. október 18.

2023. szeptember 29-én mutatták be a Budapesti Corvinus Egyetemen, a Mobilitás és Turizmus Központ, valamint a Turizmus Tanszék együttműködésében szervezett könyvbemutató eseményen, a MaReSz közreműködésével készült Az üzleti és a kulturális rendezvények értékteremtő ereje című egyetemi tanulmánykötetet, melynek szerkesztője Boros Kitti egyetemi tanársegéd, PhD-hallgató, a Corvinus Fenntartható Fejlődés Intézet munkatársa. A tanulmánykötet MaReSz-t bemutató fejezetét Kovács Dániel a Roxer Kommunikációs Kft. kreatív igazgatója, Opitzer Ágnes, a Hungexpo Zrt. vendégrendezvény értékesítési igazgatója és Vaskó Tünde korábbi MaReSz főtitkár jegyzik.
A MaReSz mint a magyarországi rendezvényszervezés szakmai fórumának jelentősége az üzleti rendezvénypiacon c. fejezet ide kattintva érhető el a MaReSz honlapján.
A kötet az Akadémiai Kiadó gondozásában megjelenő Turizmus és mobilitás könyvsorozat része, melynek szerkesztője Dr. Jászberényi Melinda tanszékvezető egyetemi docens.
A teljes kiadvány a Magyar Elektronikus Referenciamű Szolgáltatás, röviden a MeRSZ felületen érhető el előfizetéssel. A MaReSz megkezdte az egyeztetést az Akadémiai Kiadóval annak érdekében, hogy fenti tanulmánykötetet és a Kiadó egyéb kiadványait is elérhetővé tudja tenni tagjai számára. Az ezzel kapcsolatos részletekről hamarosan beszámolunk.