Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Trim Játéktár

Tevékenységi kör: 7721
Cím: 2049 Diósd, Jolán u. 11.
Telefonszám: 06 70 335-1831
E-mail: sales@trim.hu
Weboldal: www.trim.hu

1999 óta foglalkozunk szabadidős eszközök bérbeadásával, a kapcsolódó programok szervezésével és lebonyolításával. 2001-től a piacvezető cégek között elsőként építettünk ki olyan eszközparkot, mely alkalmas komplett rendezvények (családi nap, partnertalálkozó, csapatépítés, egyéb céges és magán események) lebonyolítására. 2012-re több mint 250 különböző aktivitást felölelő játékparkot állítottunk össze, melynek minden eleme ÉMI-TÜV engedéllyel rendelkezik. 6 teherautóból álló logisztikai hátterünk és több mint 500nm-es raktárunk lehetővé teszi, hogy megrendeléseket az ország egész területén – egyszerre többet is - vállaljunk.

Az elmúlt 20 év során – szakmai megrendelőinkkel együttműködve – több mint 5000 rendezvény lebonyolításában vettünk részt.

Munkája során bizonyára Ön is arra törekszik, hogy ügyfeleinek magas színvonalú, egyedi szolgáltatásokat nyújtson és ezzel hosszútávon megtartsa őket. Kínálatunkban megtalálhatóak a felfújható, extrém, vidámparki, party, sport- és mind azon játékok, melyek a szabadidő aktív eltöltésére alkalmasak. Azonban az állandó megújulás, a programok frissítése és a meglévő ügyfelek elkápráztatása egyre nehezebb feladat. Reményeink szerint ebben tudunk Önnek segíteni, munkatársaink szakmai hozzáértésével és saját eszközparkunkkal.