Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Max & Future Kft.

Tevékenységi kör: BTL marketing ügynökség
Cím: 1117 Budapest, Hauszmann Alajos u. 3/b.
Telefonszám: 06 1 799-1420
E-mail: max@max.hu
Weboldal: www.max.hu

A Max & Future Kft. 1998 óta ismert a piacon, megalapítása óta elkötelezett híve a fejlődésnek, legyen az társadalmi értékeket vagy piaci igényeket támogató megoldás.

Amikor kívülről nézve egy mennydörgős Rock’n’Roll buli szervezése is úgy tűnik, mintha a vasárnapi teazsúrt készítenénk elő. Ezt hívják úgy, hogy profizmus. Az első lépcsőfoktól kezdve az utolsóig, a rendezvény koncepciójának megalkotásától a technikai megoldásokon át a lebonyolításig minden területen otthonosan mozgunk. Építészek vagyunk, akik hidat emelnek eladó és vásárló közt, illetve folyamatosan karbantartjuk a már meglévőket. Alkimisták vagyunk, akik a titkos esszenciát biztosítják, legyen szó sárban kúszós csapatépítő kalandparkozásról, vagy öltönyben martinit kortyolgatós állófogadásról.

Ügyfeleink és a piac megújuló igényeinek kiszolgálására stratégiai üzletágakat működtetünk (Rendezvény, Online, Design, Produkció, Contact Center), melyek közti szinergia képessé tesz a különböző BTL kommunikációs eszközök integrált alkalmazására, egy kézben történő kezelésére, biztosítva megrendelőink számára költséghatékony és rugalmas működést.