Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a MaReSz képviselő e-mail címét.
Continental Hotel Budapest

Tevékenységi kör: 5510
Cím: 1195 Budapest, Üllői út 283.
Telefonszám: +36 1 815-1000
E-mail: sales@zeinahotels.com
Weboldal: www.continentalhotelbudapest.com

 A Continental Hotel Budapest****Superior az egykori legendás Hungária Fürdő és a történelmi emlékű Continental Szálloda helyén épült Budapest belvárosában.
Szállodánk 272 szobát kínál különféle kategóriákban; a kétágyas standard szobák mellett Deluxe és Executive szobákból, valamint 13 lakosztályból választhatnak vendégeink. Minden szoba parkettás, valamint extra méretű ágyak, kávé- és teakészítési lehetőség biztosítja a maximális kényelmet. Ingyenes vezeték nélküli internet hozzáférés a szálloda teljes területén elérhető.
 
ARAZ Éttermünk 120 fő befogadására alkalmas, és ételek széles választékával várja vendégeit. Emellett a hotel másik vendéglátó egysége, a főbejárat felett elhelyezkedő és a korhűen helyreállított Galéria Kávézó és Corporate Lounge.
 
Tetőkertes wellness részlegünk külső (tavasztól őszig) és belső medencével, valamint finn és infraszaunával, valamint egy 80 m2-es fitness-szel további kikapcsolódásra biztosít lehetőséget.
 
Szállodánkban öt, természetes fénnyel rendelkező konferenciaterem is helyet kapott. Rendezvények, konferenciák és üzleti megbeszélések tökéletes helyszínének garantálása érdekében minden termünk légkondicionálással és modern audiovizuális technikával rendelkezik. A kávészünetekben vendégeinknek lehetősége nyílik a belső kertben sétálni egyet.