Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
BDPST Hotel Management

Tevékenységi kör: 5510
Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 122-124
Telefonszám: 06 30 500-6663
E-mail: info@bhmzrt.com
Weboldal: https://bdpstgroup.hu/bdpst-hotel-management/

A BDPST Hotel Management Zrt. a BDPST Group szállodaüzemeltetési és szállodafejlesztési-tanácsadó cége Magyarországon, Ausztriában és Spanyolországban összesen 8 szállodát üzemeltet, mellyel a szállodai szolgáltatások legszélesebb választékát kínálja vendégeinek.

 

Budapesten a D8 Hotel a Vörösmarty térnél kínál klasszikus B&B szolgáltatásokat a folyamatos mozgásban lévő turisták, párok és családok, illetve baráti társaságok számára, 137 többféle méretű szobájával.

 

A BOTANIQ Turai Kastély Turán, Budapesttől mindössze 40 percre, utánozhatatlan környezetben, 10 hektáros ősfás parkjával és széleskörű szolgáltatási palettájával különleges ékszer a hazai rendezvényhelyszínek választékában. A kastélyszálló 19 szobával, külső és belső wellness részleggel, fitneszteremmel, teniszpályával és számos sportolási lehetőséggel garantálja a feltöltődést a vendégek számára, míg a rendezvényeknek a díszes bálterem, az étterem és a pálmaház ad otthont. A kulináris élvezetekről a kastély két étterme, a Clarisse és a Pálmaház gondoskodik, ahol séfjeink a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával hívnak gasztronómiai utazásra. A BOTANIQ-élmény minden évszakban egyedülálló: nyáron az ezernyi színben pompázó buja kastélypark, míg télen a kastély szalonjaiban a kandallóban ropogó tűz melegsége teszi teljessé.

 

A tarcali Andrássy Kúria & Spa, Borsod-Abaúj-Zemplén megye egyetlen ötcsillagos szállodája, 53 szobával, külső és belső wellness szolgáltatásokkal és terasszal nyújt különleges élményeket Tokaj-Hegyalja szívében. A szálloda tökéletes helyszín családi vagy baráti kikapcsolódásra, valamint céges rendezvényekre és esküvőkre, közel 150 fős befogadóképességével. A helyi hagyományokat előtérbe helyezve éttermében, a Bobajkában, új köntösbe bújtatott tradicionális ételeket kóstolhatnak a vendégek, egy egészen egyedülálló, a tokaji régió egészét lefedő 120 tételes borkínálattal párosítva. 

 

A Lifestyle Hotel Mátra, 710 m magasságban, kilátással a Kékesre, nyújt vendégeinek hegyvidéki kikapcsolódást és biztosít helyet nagyobb céges vagy magánrendezvényeknek is. A wellness és spa részleg mellett 220 fő befogadására alkalmas rendezvény- és konferenciaterem, valamint 113 szoba fogadja a vendégeket, mindössze egy óra távolságra Budapesttől, így bármilyen alkalomra tökéletes választásnak bizonyul, csendes környezetben.

 

A Hotel Atrio del Mar Los Alcázaresben, mindössze 1 órára Alicante-től 84 szobával, étteremmel, beach bárral és számtalan kikapcsolódási lehetőséggel várja vendégeit, míg 500 fős befogadóképességével tökéletes helyszínül szolgál privát és céges rendezvények számára is. 

 

Murauban, a Kreischbergi síterület szívében cégcsoportunk két szállodával várja vendégeit. A Hotel Alpenblick, 43 szobával, fedett és szabadtéri úszómedencével és szaunarészleggel, míg a Relax Resort Hotel pályaszállás, 91 szobával, úszómedencével és szaunarészleggel, valamint, 120 fős kapacitásával magán- és üzleti rendezvények számára is megfelelő helyszín.  Kreischberg a béke szigeteként, tökéletes búvóhely nem csak télen, hiszen a régió változatos szabadidős programokat kínál az aktív és természetszerető vendégek számára az év minden szakában.