Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a MaReSz képviselő e-mail címét.
Apple PS Hostess Ügynökség

Tevékenységi kör: 8230 Konferencia, kereskedelmi bemutató szervezése
Cím: 1124 Budapest, Hegyalja út 109.
Telefonszám: 06-1/261 1649
E-mail: appleparty@appleparty.hu
Weboldal: https://www.applepshostess.hu/

2005 óta vagyunk jelen a rohamosan fejlődő rendezvényszervezői piacon.
Célunk: Minden felmerülő hostess/host igényt a legmagasabb szinten kielégíteni. Tisztában vagyunk azzal, hogy a rendezvények sikerének titka egy profi és proaktív hostess/host csapat, amely összeszokott munkájával segíti a lebonyolítást, és minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy a vendégek csak a rendezvényre fókuszálhassanak.
 
Állományunk több mint 3.000 főből áll. Elsősorban fiatal, dekoratív hostessekkel és hostokkal dolgozunk, akik rendelkeznek a feladatkör ellátásához szükséges legfontosabb belső tulajdonságokkal: a kiemelkedő kommunikációs készséggel, empátiával, állóképességgel, proaktivitással és türelemmel.
 
Évről évre több, egyre színvonalasabb felkérést kapunk a legváltozatosabb promóciós munkák, konferenciák, protokoll rendezvények, önkéntes szervezés és más tematikájú események területén.
 
Számos hazai és külföldi céggel állunk kapcsolatban. Hostesseink/hostjaink a nemzetközi környezetben is megállják helyüket.
 
Az elmúlt néhány évben bekövetkezett munkaerőpaci változások miatt egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk a megfelelő állomány toborzására.