Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
Tisztújító Közgyűlés
2024. június 17.

Elsőként a MaReSz Tisztújító Közgyűlését tartottuk meg, amely első napirendi pontként jóváhagyta az Elnökség 2023. évről szóló szakmai és pénzügyi beszámolóját, majd újabb négy év bizalmat szavazott a jelenlegi Elnökségnek:

A MaReSz Elnöke továbbra is Ganczer Gábor, a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ Zrt. vezérigazgatója, aki 2010 óta áll a Szövetség élén.

  • Alelnökök:

Benyhe Ildikó, a CongressLine Rendezvényszervező Kft. ügyvezető igazgatója

Rókusfalvy Gábor, a Roxer Kommunikációs Kft. ügyvezető igazgatója

  • További elnökségi tagok:

Fábián Attila, a Smarteq AVS Kft. ügyvezető igazgatója

Hegyi Attila, az Albatros Party Service Kft. ügyvezető igazgatója

Tornyai Péter, a TorTer e-Design Kft. ügyvezető igazgatója és

Varga-Szabó Andrea, az Apple PS Hostess Ügynökség Kft. ügyvezető igazgatója

Ganczer Gábor újraválasztott elnök köszönetet mondott a Tagságnak, az Elnökségnek, a Felügyelő Bizottságnak és megköszönte a Titkárság munkáját is. Értékelése szerint nehéz négy éven van túl a Szövetség: többféle válság is érintette a szakmát. Kiemelte, hogy több mint 20%-kal nőtt a MaReSz taglétszáma az elmúlt négy évben, ami jól mutatja a MaReSz erejét, hogy érdemes ehhez a szövetséghez tartozni. Külön megköszönte a Tagozatvezetők munkáját is, akikre nagyon sokszor hárultak komoly feladatok az elmúlt válságos időszakokban.

Az Elnökség újraválasztását követően Ganczer Gábor hangsúlyozta, hogy kiemelt feladat lesz a rendezvényszakma továbbfejlesztése és népszerűsítése a fiatalok körében, továbbá az Elnökség fiatalítása, fiatal szakemberek bevonása az elnökségi munkába; ebben is kérte a Tagság aktív közreműködését.

A Tisztújító Közgyűlés teljes jegyzőkönyve elérhető a MaReSz-tagok számára a szövetség honlapján a „Tagoknak” menüpontban, a bejelentkezést követően.