Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
Tagi hírek - Visszatérő MaReSz-tag, megújult rendezvényhelyszín: vár a Distr3ct Event Cube
2024. január 24.

A 25 éves RagazzART új és egyben visszatérő, régi MARESZ tag. Most induló divíziójuk helyszínt ad üzleti rendezvények, kulturális és privát események számára is.
A Distr3ct Event Cube Óbuda könnyen megközelíthető pontján, közel 1000 m2-en várja a vendégeit.  Befogadóképessége 50-600 fő között van.
A izgalmas térelosztás teszi a helyet emblematikussá – egyszerre nyitott és szekcionált. A belmagasság levegős térérzetet ad, de a különleges elosztás miatt meghitt is tud lenni. Három szint, három bárpult és több kisebb szekcióterem is van. A kialakítás és a design letisztult és egyszerű, ezért jól formálható bármilyen típusú rendezvény arculatára. Legyen az konferencia, csapatépítő, vezetői rendezvény, dolgozói esemény, workshop vagy privát party.
Fun fact: A hely története is izgalmas, ez volt az egykori High Life Disco. Kreatív térrendezés – különleges atmoszféra – válaszd ki a számodra tökéletes teret és formáld a magad képére!
Január 31-én a Distr3ct Event Cube - a Business MeetUp Day-en reggel 9 és este 20 óra között nyitva áll, várnak Benneteket, akár ügyfeleitekkel együtt.
Regisztrációhoz kattints ide!