Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
Szavazzunk a Liget Budapest Projektre a World Travel Awards-on!
2023. november 14.

A Városliget Zrt. Látogató- és rendezvénymenedzsment Igazgatóságának tájékoztatása szerint a Liget Budapest Projekt az idén több turisztikai elismerésben is részesült. Az International Travel Awards-on elnyerte az Európa legjobb turisztikai fejlesztése díjat és ezzel lehetőséget kaptak arra, hogy benevezzék a Liget Projektet a világ legjobb turisztikai fejlesztései közé a World Travel Awards-on. E kitüntető cím megszerzéséért zajló versenyben a Liget Budapest Projekt az egyetlen nem-közel-keleti jelölt.
Nagy a lehetőség, de ehhez ismét partnerei, így a MaReSz segítségét is kéri a Városliget Zrt. Kérik, hogy szavazzunk a Liget Budapest Projektre mint a Világ Vezető Turisztikai Fejlesztési Projektjére (World's Leading Tourism Development Project 2023) az alábbi linken 2023. november 17-ig: https://www.worldtravelawards.com/nominees/2023/world
A díjrendszer szabályai szerint egy kategóriában csak egy szavazat adható, így minden szavazat rendkívül értékes. Tíz éve született meg a Liget Budapest Projekt, Európa lenagyobb kulturális városfejlesztése, melynek köszönhetően mára a Városliget ismét régi fényében ragyog, és a főváros elsőszámú családi élményparkjává vált. Új és felújított kulturális intézményei, sportolásra, pihenésre hívó parkrészei már hétmilliónál is több látogatót vonzottak. A fejlesztésnek már a tervezési szakaszában az elsődleges célok között szerepelt, hogy a Városliget mint turisztikai attrakció, bekerüljön a Budapestre érkezők „kötelező” látogatási pontjai közé. A Magyar Zene Háza, a Néprajzi Múzeum vagy a Ballonkilátó külföldi látogatóinak emelkedő számai alapján látható, hogy felkerültünk a nemzetközi turisztikai térképre! Mindenkinek köszönik a támogatást és az együttműködést!