Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz TAGI SZEMÉLYI HÍREK - Nemzetközileg elismert szakemberrel erősít a HotelPremio Group csapata
2024. június 17.

Fazakas F. János, a hazai és régiós rendezvényipar ismert szakembere a HotelPremio Group növekedésért felelős igazgatójaként (Head of Growth) folytatja pályafutását 2024 májusától.
A közgazdász végzettségű szakember több mint 20 éve dolgozik a rendezvény-iparágban. A zeneiparban kezdte pályafutását, 2013-ban váltott a rendezvényszervezésre, később a digitális média területére. Olyan ismert brandeken dolgozott, mint a Nickelodeon, MTV és a ComedyCentral. 2018 és 2024 között a Visual Europe Groupnál a cégcsoport nemzetközi terjeszkedésén dolgozott. Az elmúlt években kétszer került fel a Magyar Turizmus TOP50 szakember listájára (2022-2023). A Kongres Magazine 2023-ban a régió legnagyobb hatású iparági véleményformálójának választotta. Az elmúlt években a Protege Talentlab mentoraként és egyetemi vendégelőadóként is tevékenyen részt vállal az iparági tehetséggondozásban.
“János személyében olyan szakembert ismertünk meg, aki az elmúlt években mindig az iparág élmezőnyében szerepelt, bízunk abban, hogy a közös munkában ezt a tapasztalatát nálunk is tovább kamatoztatja. Cégcsoportunkon belül János feladata lesz a venue finding oldalak és a rendezvényszervezői üzletágunk további lehetőségeinek és szinergiáinak kiaknázása, a micehungary.com platform nemzetközi bevezetése, valamint a nemzetközi terjeszkedésünk vezetése.” emelte ki Tatár György, a cégcsoport ügyvezetője.