Augusztus elején nyitja meg kapuit a Hungarian GastroCellar, a Hungária Group új egysége, amely 120 fős befogadóképességgel, a korábbi Pálinka Experience helyén, Budapest új, belvárosi, közepes befogadóképességű rendezvényhelyszíne lesz. Az átalakított helyszín most még átfogóbb betekintést kínál a magyar gasztronómia és borok világába. A látogatók számos kóstolóprogramon vehetnek részt, ahol különféle magyar borokat és pálinkákat próbálhatnak ki, miközben megismerkednek a tradicionális magyar ételekkel. A GastroCellar célja, hogy gazdagítsa a magyar kultúra és gasztronómia iránti ismereteket és élvezeteket, egyedi élményt nyújtva minden vendég számára.
Az intézmény célja, hogy a látogatók nemcsak élvezetes időt töltsenek el, hanem ismeretekkel és élményekkel gazdagodjanak, amelyeket magukkal vihetnek.
További információ: www.gastrocellar.com; frontoffice@hungariagroup.com