Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz Tagi hírek decemberben
2020. december 21.

Digitális stúdióval bővítette kínálatát a Visualpower Kft.
A rendezvényszektor megváltozott igényeihez igazodva „Visualpower Studio Line” néven új elemmel bővült a vetítési- és vizuáltechnikai szolgáltatásokkal foglalkozó Visualpower Kft. kínálati palettája. Az online térben zajló és hibrid rendezvények kiszolgálására egyaránt alkalmas, jól felszerelt, digitális stúdióban LED falas és virtuális „greenbox” háttérrel, élő-, illetve rögzített tartalmak streamelésével, közvetítési platformmal és komplett stábbal várják az ügyfeleket. A Visualpower stúdiója a 11. kerületben, jól megközelíthető helyen található. 
 
Meghirdette következő évi, 2021-es barlangszínházi évadát a Pro Kultúra Sopron Nonprofit Kft.
A 2021-es szezon egy adott korszak egyetemes és magyar kulturális lenyomata, összegez, utat is mutat egyben. Ezért hívtunk meg ikonikus előadókathazai és nemzetközi sztárokat, kultikus előadásokat, műveket, produkciókat, s ennek tiszteletére hirdetjük meg a legendák évadát - hangzott el a sajtótájékoztatón. Pataki András, a játszóhelyet működtető Kft. ügyvezetője hozzáfűzte: "a megújulás jegyében dinamikus és emlékezetes lehet a jövő év a fertőrákosi barlangszínházban". A kőfejtőt és témaparkot már 2021 április 1-jén megnyitják. A részletes program itt érhető el.
 
Virtuális rendezvények - kicsit másképp a Diamond Congresstől

Sikerrel valósította meg  nagyszabású virtuális kiállítását, a 2020. november 23-27 között megrendezett  Labor- és Műszertechnika eXpo-t a Diamond Congress Kft. Az online esemény nem kevesebb, mint hét szakmai szervezet összefogásával valósult meg, és közel 500 szakember regisztrált rá. Kiállítóik a hazai laboratóriumi eszközök, berendezések, és műszertechnika legszélesebb kínálatát mutatták be a virtuális térben, az egyedülálló, biztonságos és modern https://e-xpo.space/ felületen, mely a Diamond Congress Kft. saját fejlesztésű virtuális esemény platformja. Az online kiállítással egy hiánypótló lehetőséget sikerült teremteniük, mellyel a kiállító partnerek és a szakemberek találkozása megvalósulhatott.

 
Új szolgáltatással jelentkezik a Hungexpo
A jelen igényeihez és kihívásaihoz alkalmazkodva a cég olyan stúdiót hozott létre, mely biztonságos környezetet teremtve, élő közvetítés keretében, egyedi online rendezvényélményt, rugalmas platformot és kényelmi szolgáltatásokat nyújt az ügyfelek virtuális eseményeihez, legyen szó akár egy néhány fős webinar közvetítéséről, vagy akár egy több ezer fős nemzetközi konferenciáról. A Hungexpo több, mint 50 éves rendezvényszervezői tapasztalata, az elmúlt évek digitális fejlesztései és a minden területen a legmagasabb minőséget garantáló szakembergárda biztosítja, hogy az események professzionális szinten kerüljenek megrendezésre az online térben is. A szolgáltatás megkönnyíti a céges meetingek, események szervezését, és rugalmassága révén alkalmas a legkülönbözőbb kreatív koncepciók kialakítására, ezért ügynökségek érdeklődésére is számít, akár a jelenlegi egészségügyi helyzetben, akár később az élő rendezvények kiegészítéseként.  
 
Az Ünnepekkor is házhoz szállít a VakVarjú étterem
Bár az éttermi szektort letarolta a járvány, a VakVarjú étteremcsalád nem adja fel, továbbra is dolgoznak és szállítják házhoz a vendégek legnagyobb kedvenceit. Nem lesz ez másként idén szilveszterkor sem. „A hagyományos vendéglátással foglalkozóknak nem volt könnyű feladat a kiszállításra való átállás, mégis csodálatos megtapasztalni, ahogy a csapatunk alkalmazkodott az új világhoz. Ha kell, futárkodnak, csomagolnak, új, izgalmas ajánlatokon ötletelnek...! Bár a maszkunk alatt még kevésbé látszik mosolyunk, de hálás vagyok ezért nekik és természetesen a kitartó vendégeinknek is!”- mondta el Semsei Rudolf tulajdonos-ügyvezető. 
 
Szakmai sikerek a Bo-nál
Az idei év nehézségei ellenére a Bo szép szakmai sikereket ért el. Dobos Zsófia a Bo alapítója felkerült, a Kongres Magazin legmeghatározóbb rendezvénypiaci szereplőinek listájára „Event és Live Marketing ügynökség” kategóriában. A „Hiányzol Anyu!” projektjük, amelyet több rendezvénypiaci szereplő közreműködésével valósítottak meg (akiknek ezúton is köszönik a segítségüket), a Kreatív Prizma versenyén, bronz díjat nyert „Covid 19 megoldások” kategóriában és aranyat „Self Branding” kategóriában. Nemzetközi szinten is figyelmet érdemelt a projekt. A Best Event Awards-on shortlistre jutott „CSR és Non profit” kategóriában, ahol a szakmai összefogással megvalósuló #PowerOfLiveEvents projekt közönségdíjas is lett. "Nagyon büszkék vagyunk az egész csapatra"- nyilatkozta a Bo ügyvezetője.