Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz Tagi hírek 2023. június
2023. július 03.

Ősszel a Hungexpo-n rendezik meg a MICE Business Day-t /

A Turizmus Kft. szervezésében idén 2023. október 26-án kerül megrendezésre a MICE Business Day, melynek a Hungexpo Kongresszusi Központ ad majd otthont. Az európai szinten is kiemelkedő rendezvény-helyszínre tervezett eseményen a MICE szektor aktualitásai kerülnek előtérbe, emellett a nemzetközi jelleg erősítése érdekében a külföldi jó gyakorlatok bemutatására és a tapasztalatcserére helyezik majd a hangsúlyt. Az eseményen a Turizmus Kft. lehetőséget biztosít a kiállítóként való részvételre a rendezvényszolgáltatóknak, emellett minden szakmai látogatót szeretettel várnak. A MICE Business Day-ről további információk a rendezvény honlapján olvashatók.

A V.30 is bemutatta öko-okos megoldásait a City For The Future Expo-n

Idén a Hungexpo adott otthont a City For The Future CEE Expo & B2B Fórumnak, amely évek óta egyik találkozóhelye az iparági magyar, valamint a régiós fenntartható fejlesztéseknek. A május 24-én tartott esemény célja többek között az volt, hogy a városüzemeltetéssel és -fejlesztéssel foglalkozó cégek olyan technológiákat ismertessenek meg a rendezvény látogatóival, amelyek az innováció és az energiatakarékosság jegyében élhetőbbé, zöldebbé és fenntarthatóbbá teszik a kis- és nagy települések lakóinak hétköznapjait. A kiállításon a V.30 Sportközpont is bemutatkozott azokkal az innovatív megoldásaival, melyek megfelelnek az aktuális technológiai csúcstrendeknek és lehetővé teszik a fenntartható létesítményüzemeltetést. A V.30 Sportközpont azon eseményszervezők kedvelt helyszíne, akik számára kiemelten fontos szempont a környezetvédelem és a fenntarthatóság jövőbe ívelő kombinációja.

Új bérelhető bútorokkal érkezett a TorTer az idei Gourmet fesztiválra

A június első hétvégéjén, a Millenáris területén megtartott Gourmet fesztiválon mutatta be legújabb event design megoldásait a több saját tervezésű rendezvénybútor-családot is kínáló TorTer. Az MBH Bank vízparti standján debütált az az új, hordó-alapú könyöklő is, amely élettel teli zöld-fehér kompozíciójával, a tetején elegáns és stabil üveglappal bármilyen kültéri vagy beltéri rendezvény tökéletes kiegészítője lehet.