Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz Tagi hírek 2023. április
2023. május 04.

Duna-parti Four Points by Sheraton szállodát nyit Budapesten az Accent Hotels

Júniusban nyitja meg kapuit a Four Points by Sheraton Budapest Danube a XIII. kerület szívében. A szállodát az Accent Hotels üzemelteti egy lakó- és kereskedelmi területeket is magába foglaló multifunkcionális ingatlanfejlesztés részeként.
A szálloda egyedi tájolásának köszönhetően a 105 szoba közel háromnegyedéből gyönyörű kilátás nyílik a Margit-szigetre. A hotel szolgáltatásai és szobáinak felszereltsége tökéletes megoldást kínálnak majd azoknak az üzleti utazóknak, akik a környéken keresnek szállást, míg az 50 fős meeting terem maradéktalanul kiszolgálja a közepes méretű rendezvények igényeit. A 9. emeleten található, 40 fő befogadására alkalmas tetőtéri bár a szálloda vendégeit és a budapesti közönséget egyaránt várja.

 

Végre könnyen lehet magyar ékezetes betűket írni iPhone-on és iPaden!

Az UniOffice Rendszerház – a SmartEvents® rendezvény mobil app fejlesztője – új mobilapplikációt készített. Egy olyan fejlesztéssel álltak elő az Apple mobilapp piacán (iPad és iPhone), mely évek óta hiányzó szolgáltatást pótol. Az Apple Store-ból letölthető HUNKey jelenleg az egyetlen olyan billentyűzet app, amellyel az összes magyar ékezetes betű közvetlenül elérhető. Akik a magyar számítógép klaviatúrán tanultak meg gépelni, biztosan örömmel fogadják, hogy mostantól iPhone és iPad eszközeiken is "normálisan" és gyorsabban tudnak magyarul írni. A magyar ékezetes karakterek (á é í ó ö ő ú ü ű) innentől közvetlenül elérhetők a billentyűzeten, leütésükhöz nem kell semmilyen „bűvészmutatvány”. A fiatalabb nemzedék pedig talán újra megkedveli az ékezetes betűk használatát, hiszen „Nyelvében él a nemzet”.

 

Nagy sikerrel erősíti nemzetközi kapcsolatait a NEW EDGE

A HUNGEXPO-n megrendezett CONSTRUMA kiállításon az Olaszország magyarországi nagykövetségének berkein belül működő ITA (Olasz Kereskedelmi Ügynökség) rendszeresen megjelenik, erősítve az olasz vállalatok hazai kapcsolatainak megteremtését.
Idén pályázat útján a NEW EDGE Kft. kapott lehetőséget arra, hogy az ITA és 12 társkiállítója számára „otthont teremtsen” a kiállításon egy olasz tervezésű, látványos, egységes megjelenésű, de a kiállítók egyedi igényeit is kielégítő stand megvalósításával. A stand rengeteg érdeklődőt vonzott, számos üzlet köttetett, a házigazda ITA elégedettséggel zárta az eseményt és külön köszönetet mondott a NEW EDGE munkájáért.

 

Hivatalosan is "Családbarát Munkahely" a TorTer

A TorTer több évtizedes működése során sok minden változott, a legfontosabb érték azonban állandó. Ez a cég mindig is több volt egy munkahelynél. A kezdetek óta hiszik, hogy a munka és a magánélet egymást erősítő tényezők, a kényes egyensúly megtalálása pedig állandó kulcsfeladat. Az elmúlt évek során számos hivatalos és még több informális kezdeményezésük szolgálta ezt a célkitűzést. Büszkék rá, hogy maradéktalanul teljesítve a Család-barát Magyarország Központ feltétel-rendszerét, immár hivatalosan is CSALÁDBARÁT MUNKAHELY a TorTer.

 

Bővült a Wonder Rendezvénypark

Idén tovább bővült a margitszigeti gasztrosétányon található Wonder Rendezvénypark. A Paulaner sörkert és kertmozi után megnyílt a 800 nm-es, műfüves Open Gym sportpark is. A Budapest szívében, közvetlenül a Dunára néző, több mint 3000 nm-es, szekcionálható terület immár alkalmassá vált akár 1500 fős rendezvények lebonyolításra is. Májustól októberig - a hét minden napján nyitva tartó helyszín – saját catering szolgáltatást, rengeteg telepített rendezvénykelléket (pl.: színpad, LED fal, hangosítás, fedett terület, öltöző, mosdó, bútor, napernyő, trambulinpark, pingpong, csocsó), valamint programot nyújt a Trim Játéktár teljes kínálatával kiegészítve. Érdemes kilátogatni ebbe az egyedülálló margitszigeti komplexumba, ahol minden biztosítva van egy gondtalan esemény lebonyolításához.

 

Itt az idő, hogy ellátogasson a V.30 Belvárosi Rendezvényközpontba!

A V.30 egy modern és innovatív rendezvényhelyszín, ahol a sport, a fenntarthatóság és a minimalista dizájn egy 11 szintes épületben randevúzik. A variálható rendezvénytermek és a legmodernebb technikai felszereltség a V.30 szakértő csapatával kombinálva garancia arra, hogy a vendégeinek felejthetetlen élményben legyen része. A parlament közelében elhelyezkedő multifunkciós épület számtalan rendezvénytípus kiszolgálására alkalmas, a kisebb céges eseményektől a 200 fős gálavacsorákig. Tervezze az évet velünk és ismerje meg közelebbről az egyedülállóan stílusos rendezvényhelyszínt egy személyes helyszínbejáráson! Ne hagyjon ki egy ilyen lehetőséget és foglaljon még ma időpontot: https://www.v30sportkozpont.hu/rendezvenyhelyszin/