Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz Tagi hírek 2022. Május
2022. május 11.

A Magyar Kongresszusi Iroda és partnerei készülnek az IMEX vásárra

Ünnep a meetings industry szereplői számára, hogy ismét élő a találkozás, s hogy a Magyar Turisztikai Ügynökség jóvoltából nagyméretű Magyarország-stand 26 hazai partnerünknek teremt lehetőséget a nemzetközi megmutatkozásra! Az üzleti események közösségének globális piaca 2022. május 31. és június 2. között ad randevút egymásnak. A világ minden pontjáról érkeznek szolgáltatók és buyerek, hogy üzleti kapcsolatot építsenek egymással. Több mint 2500 ügynökségi, corporate, szövetségi, s még sok más kvalifikált szakmai vásárló elkötelezte már magát a részvétel mellet. Magyarország standját erősítik: AIM Group, Anantara New York Palace Budapest Hotel, Budapesti Kongresszusi Központ, Blaguss DMC, Cityrama DMC, Continental Travel, Cosmos, Danubius Hotels, Ensana, Felix Kitchen & Bar, HUNGEXPO, Hilton Budapest, Hotel AVS, IMS Budapest, Kozmo Luxury Hotel Budapest, Magyar Kongresszusi Iroda, Magyar Turisztikai Ügynökség, Microcosmos DMC, Motivation Global Travel, One Event Hungary, OTP Travel Kft., Párisi Udvar Hotel Budapest, Senator Meetings & Incentives, Special Effects, The Ritz-Carlton Budapest, Tour East Tour Hungary, budapestUNDERGUIDE, Visual Europe Group.
 
Megnyitott az ÉTOILE Champagne Bar
Az ÉTOILE Champagne Bar az önfeledt beszélgetések helyszíne a Párisi Udvar ikonikus épületében. A vendégek belekortyolhatnak egy pohár tökéletes hőfokra hűtött buborékos italba, kipróbálhatnak egy champagne-ból készített kortárs koktélkreációt vagy felpukkanthatnak egy varázslatos vintage palackot! Sommelier-eik és szakértő kollégáik magabiztosan mutatják az utat a champagne-kultúra izgalmas felfedezésekor. Az ÉTOILE Champagne Barban több mint 50 különböző francia champagne-t kínálnak vendégeiknek, melyekből az országban egyedülálló módon 20 tétel pohárral is elérhető. A francia buborékos csoda mellé Lutz Lajos, a Párisi Passage executive chefje, a Bocuse d'Or Akadémia tagja álmodta meg az ételeket. Az ÉTOILE minden héten, szerdától vasárnap 18:00 és 24:00 között várja vendégeit.
 
Eventex: 7 díjat nyert a Visual Europe Group
Hét díjat nyert a világ legsikeresebb kommunikációs ügynökségeit és rendezvényszervező, illetve rendezvénytechnikai cégeit rangsoroló Eventex döntőjében a Visual Europe Group. A cég négy rendezvénnyel pályázott – Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus, „Egy a Természettel” Vadászati és Természeti Világkiállítás, Szent István Nap, PLANET Budapest Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó –, és összesen egy aranyat, két ezüstöt és négy bronzot nyert. „Jelentős teljesítmény, hogy évről évre a rendezvényipar legkiválóbb szereplői közé kerülünk. A díjak egyszerre elismerései a Visual Europe Group magas szakmai színvonalú munkájának, tapasztalatának, innovatív szemléletének és motiváltságának” – fogalmaz Botond Szabolcs, a Visual Europe Group vezérigazgatója.
 
 
 
 
 
Fáklya – dekoráció – egyediség a Nuvu-tól
Indul a party szezon, jönnek a nyári meleg esték, amikor akár egy bor és sörkóstoló, akár egy esküvő, akár egy produkció lehet még inkább kivételes, páratlan és exkluzív a Nuvu fáklya dekorációival. A különleges díszítőelem fokozza a rendezvény hangulatát és maradandó élményt alkot a vendégek számára. Saját gyártású, csepegésmentes, szélálló, elegáns, de mégis a természetes környezetbe illeszkedő paraffin fáklyáik egy órán át tartó égésével garantálják a különleges és látványos környezetet, emelkedett hangulatot. Legyen igazán páratlan minden szabadtéri esemény, rendezvény: boruljon fényárba a helyszín csepegésmentes fáklyákkal. Termékeik rendhagyó rózsaszín színben, akár szúnyogriasztós kivitelben is elérhetőek. Bővebb információ a sales@nuvu.hu email címen
 
 
 
 
Országos TouchGameTable Játékfesztivál
2022. május 6. és június 30. között biztosan nem lesz gond az sem, ha esős az idő, mert a digitális játékokkal házon belül is jól szórakoznak a vendégek. Az elmúlt években bizonyossá vált, hogy a TouchGameTable a hotelvendégek számára ma a leginnovatívabb szórakozási lehetőség, de ugyanakkor színes színfoltja, kiegészítő élményprogramja lehet bármiféle rendezvénynek, céges eseménynek is.  Az idén indult Játékfesztivál célja, hogy  a kivételes program nyújtása mellett direkt foglalásokra ösztönözzék a résztvevőket. A fesztivál honlapjáról a szálláshelyek weboldalára irányítják a vendégeket. Arra is van lehetőség, hogy a szálláshelyek megmutassák, milyen előnyökkel jár a vendég számára, ha direkt a hotel oldalán foglal a TouchGameTable Fesztivál idején. Bővebb információ az esemény honlapján olvasható.
 
 
125 év az európai luxus jegyében: a Kempinski Hotels büszke  eleganciájára és elért eredményeire
Az idei év igazi mérföldkő a  Kempinski Hotels életében. 1897-ben egy családi kézben lévő borkereskedéssel és étteremmel kezdődött a cég története, s a Kempinski ma már 80 elegáns hotelből, üdülőszállodából és luxus apartmanokból álló portfóliót kezel a világ 34 országában. Több kontinensen - Brazíliától Pekingig -, további 26 projekt áll fejlesztés alatt.
A jubileum kapcsán, április 5-én indított weboldal bemutatja az évfordulóra összeállított különleges ajánlatok gyűjteményét, amelyek 2022. szeptember 30-ig akár 25%-os kedvezményt is tartalmaznak, rugalmas lemondási feltételek mellett. A weboldal kiemeli a Kempinski történetének néhány emlékezetes pillanatát, és bemutatja azokat a munkatársakat, akik ma folytatják a 125 éve kezdődött hagyományokat.