Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz Tagi hírek 2022. június
2022. június 10.

Nemzetközi sikert arat az MKI MICE desztinációs kisfilmje
Arany díjat nyert az International Committee of Tourism Film Festivals imázsfilmek számára meghirdetett világverseny-sorozat dél-afrikai állomásán a Magyar Kongresszusi Iroda - a Graphasel Design Stúdió kreatív koncepciója és forgatókönyve alapján készült - MICE desztinációs kisfilmje (Budapest MICE image film). A tizenegy állomásból álló egész éves nemzetközi megmérettetésre nevezett produkció már az első fordulónak otthont adó japán fesztiválon finalistaként végzett, a Cape Town-i állomásának pedig egyik nyertese lett.
Új utat építettünk a szabadidős turizmustól az üzleti rendezvények felé, mely során a képi megjelenítés eszköztára is része az identitásnak. A Hungarian & Budapest Convention Bureau kettős brandjének megalkotásakor saját szakértő projektcsapatunkon túl, a legszélesebb módon és körben vontuk be a szakmát a közös gondolkodásba. Köszönjük az együttműködést, s kérjük, közkincs lévén, használják sikerrel a kisfilmet” – hangsúlyozta Békefi Anna ügyvezető igazgató.
 
Az Accent Hotels vette át a kecskeméti Aranyhomok szálloda üzemeltetését
Május közepétől az Accent Hotels üzemelteti a Kecskemét belvárosában található 113 szobás Aranyhomok Business-City-Wellness Hotelt. Az üzleti és szabadidős vendégek igényeire szabott, 420 m2-es wellness részleggel is rendelkező hotel a tapasztalt szállodalánc 21. magyarországi egységeként csatlakozott a portfolióhoz.. Az Aranyhomok Hotel csodás kilátást kínál vendégeinek az ország egyik legszebb főterére komfortos, erkélyes szobáiból. A szálloda hét rendezvénytermével remek helyszínt biztosít kisebb családi és baráti rendezvények, esküvők, illetve nagyobb céges konferenciák lebonyolítására egyaránt. Az események sikerét a természetes fényű termekben a minden igényt kielégítő rendezvénytechnika garantálja.
 
Tokaji panorámával várja vendégeit a Mercure Tokaj Center
A Mercure Tokaj Center kiváló helyen, Tokaj belvárosának szélén, a Tisza és a Bodrog találkozásánál helyezkedik el, sétatávolságra a város főbb látnivalóitól. A szállodában 55 modern, exkluzívan felszerelt, erkélyes szoba található, minden szobából gyönyörű kilátás nyílik a folyókra és Tokaj ikonikus dombjára. A legfelső emeleten 2 lakosztály található pezsgőfürdővel, szaunával és csodálatos körpanorámával. A szállodában hangulatos borbár és Winestone étterem működik nemzetközi és regionális fogásokkal és a Tokaji borvidék legjobb boraival. A wellness részlegen benti és kinti medence, szauna és masszázs várja a vendégeket. A szálloda gyermek és kutyabarát. A hotel kialakításának köszönhetően nyáron az utcafronti rész teljesen kinyitható, ezáltal hangulatos borterasszá alakulva a látogatók és a helyiek számára is. A szálloda magas színvonalú szolgáltatást nyújt, kiváló helyszín csapatépítő tréningek és incentive utak számára is.
 
Megújult a Párisi Passage Café & Brasserie Bisztró Menüje
A lenyűgöző Párisi Passage Café & Brasserie-ben bárki megkóstolhatja a megújult Bisztró Menüt, amit a felsorolt ételek közül választhatnak ki a vendégeik. Az étlapon szezonális fogások kaptak helyet, melyek garantáltan előidézik a nyár ízeit és színeit. A háromfogásos menü 12-17 óra között érhető el. Az ínyenc fogások mellett a menü tartalmaz egy palack ásványvizet és egy csésze kávét vagy teát. A gondosan összeállított menü tökéletes egy könnyed ebédhez vagy üzleti találkozóhoz, mely után igazi gasztronómiai élménnyel távozhatnak a résztvevők. További információ IDE kattintva érhető el.
 
Nemzetközi nagyágyúkkal erősített a Visual Europe Group Közép-Európában
Közép-Kelet-Európa egyik legnagyobb, többszörös díjnyertes rendezvénytechnikai cége, a Visual Europe Group idén négy európai országban is terjeszkedik. Csehországban, Lengyelországban, Szlovéniában és Spanyolországban is elsősorban az üzleti turizmushoz kapcsolódó események, például konferenciák, kiállítások, találkozók rendezvénytechnikai partnereként kíván meghatározó szereplővé válni. A cég nemzetközi nagyágyúkat igazolt közép-európai irodái élére. A lengyelországi működésért Roman Mioduszewski felel majd, aki olyan kiemelkedő projektek lebonyolításában vett részt, mint a 2011-es lengyel EU-s soros elnökség vagy a 2012-es férfi labdarúgó Európa-bajnokság.
A cseh irodát vezető Mauricio Guerrero Közép-Európában, Latin-Amerikában és Ázsiában is jelentős tapasztalatokat szerzett a MICE szektorban. Zajlik a szlovén és spanyol iroda munkatársainak toborzása is. További információ: https://vegroup.hu/nemzetkozi-nagyagyukkal-erositettunk-kozep-kelet-europaban/