Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz tagi hírek 2022 januárban
2022. január 31.

Megvalósult a NEW EDGE egyik legjelentősebb projektje
2021-ben átadták a felújított Borsi Rákóczi Kastélyt és Kiállítást. A Borsi-ban (Szlovákia) található kastély felújítása 2018-ban kezdődött, először az épület rekonstrukciója történt meg a Teleki Alapítvány koordinálásával. Az épületben a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem által tervezett, a fejedelmet és korát bemutató állandó, interaktív kiállítás kivitelezésére került sor, ennek megvalósítása a NEW EDGE feladata volt. A kiállítás berendezése, az interaktív installációk, a világítás, az információs-útmutató táblák és minden egyéb eszköz a cég munkája. Izgalmas, innovatív megoldások alkalmazásával sikerült a 16 helyiségből álló, 2000 m2-nyi kiállítást formába önteniük a munka több, mint egy éve alatt. Az átadó óta folyamatosan érkeznek a látogatók, a NEW EDGE csapata büszke a projekt sikerére.
 
Új szolgáltatási ággal jelentkezik a Szépkilátás Vendéglátás Kft.
A Budapesttől alig 50 percnyire lévő balatonakarattyai Pine Weekendhouse igazi közösségi hely, ahol az együtt töltött minőségi idő, a kortárs formatervezés, a gasztronómia és a művészet szeretete járja át a tereket. A helyszínen a Szépkilátás rendezvényszervező és vendéglátó csapata kreatív munkakörülményeket teremt meetingekhez, csapatépítő tréningekhez. A nappaliban 12 személyes tárgyalóasztal, laptophoz csatlakoztatható okos tévé és igény esetén egyéb irodai kellékek állnak rendelkezésre. A kültéri, de zárható társalgókban szintén okos tévé és hatalmas asztal szolgálja a kényelmet. Bővebb információ: RESERVATION@PINEBALATON.HU; +36 70 218 1527
 
Kreatívigazgatóként tér vissza a Hello Agencyhez Urbán Luca
Urbán Luca 2020-ban távozott az ügynökség kommunikációs vezetői posztjáról, majd két éves ügyféloldali tapasztalatszerzése után visszatérve 2022 januárjától már kreatívigazgatói szerepben erősíti a Hello Agency csapatát. Vezetőként Luca feladata a kreatív-, digitális marketing és grafikai csapat munkájának koordinálása lesz, támogatva ezzel az ügynökség full service szolgáltatási portfólióját.
 
Esküvős nyílt nappal várja a párokat a Normafa Rendezvényház
Április 2-án, 10:00-18:00 óra között a jegyespárok egy kötetlen, könnyed hangulatú nyílt nap keretében ismerkedhetnek meg a Normafa Rendezvényházzal és catering partnereikkel. A szervezők az esküvőszakma krémjéből hoznak válogatást, így aki igazán komolyan gondolja, akár egy nap alatt megszervezheti az esküvőjét. A nyílt nap ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A regisztráció hamarosan indul.
 
Elkészült a meetings industry első gazdasági hatáselemzése
Az ICCA kritériumrendszerének megfelelő szövetségi konferenciák esetén az egy főre vetített gazdasági hatás 44%-kal magasabb, mint a teljes konferenciaszektor (Forrás: KSH) vonatkozásában – derül ki a Magyar Kongresszusi Iroda kezdeményezésére készült kutatássorozat első ütemének adataiból. Az üzleti rendezvények adott desztinációra gyakorolt eredményét kimutató elemzés kapcsán Békefi Anna ügyvezető igazgató elmondta: „A GKI-val és az európai módszertan integrálásával megkezdett hosszú távú kutatási munkánkkal a kiemelkedő turisztikai hozadék szemléltetése mellett, szeretnénk megvilágítani a szektor speciális, szolgáltatók hosszú sorát és más területeket bekapcsoló tovagyűrűző hatását, a magyar kulcságazatokra gyakorolt nemzetgazdasági jelentőségét. Szakmailag legizgalmasabb feladatunk pedig kísérletet tenni a nemzetközi konferenciák és üzleti rendezvények évtizedeken átívelő társadalmi hatásának megjelenítésére.” A tanulmány vezetői összefoglalója ITT érhető el.
 
Dokumentumfilm készült minden idők leglátványosabb Szent István Napi ünnepségéről
2021-es budapesti Szent István Napi ünnepségét több mint 700 000 ember követte élőben a főváros több pontján. A különleges rendezvény az év egyik legnagyobb művészeti összefogásává vált, több száz szakember dolgozott rajta hónapokig. A több mint féléves felkészülést igénylő produkció kapcsán első alkalommal dolgoztak együtt az ország legnagyobb fényfestő csapatai és független fényművészei. A Visual Europe Production volt felelős a a fényfestési feladatokért, a világításért, a hangosításért, valamint a videófalak telepítésért. Európa legnagyobb tűzijátékának és fényshow-jának kulisszatitkairól dokumentumfilm készült, amely bemutatja a gyönyörű budapesti helyszíneket és a grandiózus projekt technikai hátterét. A film a Visual Europe Group Youtube-csatornáján tekinthető meg.