Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz Tagi hírek 2022. december
2022. december 19.

A HD Group lett a Mastercard BTL ügynöksége

A Mastercard 2021-ben meghívásos BTL ügynökségi tendert hirdetett, melyen hat pályázó vett részt.
A feladatkör a B2B, B2C és B2B2C szegmensre is kiterjedve a Mastercard BTL megjelenéseinek, aktivitásainak megtervezését és lebonyolítását foglalja magába. A nemzetközi tenderezési folyamat értékelési szempontjai között a szakmai tapasztalat, kreativitás, a stratégiai látásmód és a BTL eszközök egyedi, innovatív alkalmazása is szerepelt.
A többhónapos tenderfolyamat végül a HD Group győzelmével zárult, így 2022-től a Mastercard BTL területéért határozatlan időre a HD Group cégcsoport felel. 

 

 

 

December 14-én nyílt meg a Dobay Cukrászda és Pékség

Semsei Rudolf és felesége, Dobay Eszter 20 éves álma vált valóra a halászteleki Dobay Cukrászda megnyitásával. A gasztronómia területén két évtizedes tapasztalattal rendelkező Budapest Party Service Kft. és a VakVarjú étteremcsalád legújabb tagjaként megnyílt cukrászda termékeivel az üzleteikre eddig is jellemző különleges élménnyel szeretnék megajándékozni Vendégeiket. Ezt az élményt kiváló minőségű és természetes alapanyagaikkal, cukrászaik és pékmesterük elhivatottságával és tehetségével alapozzák meg. Mostantól a Dobay Cukrászda süteménykölteményeit és vadkovászos pékáruit a Budapest Party Service rendezvényein is élvezhetik a vendégek. www.dobaycukraszda.hu
Cím: 2314 Halásztelek, II. Rákóczi Ferenc út 68.

 

Zöldebb rendezvények: együtt dolgozik a WWF és a Progressive ügynökség

Összefogott a világ egyik legismertebb természetvédelmi szervezete és a leginnovatívabb hazai ügynökség és olyan megoldásokat kínálnak, amelyek fenntarthatók, eközben pedig üzletileg is értelmezhetők.
A háromoldalú együttműködésben a Progressive végigmenedzseli a teljes folyamatot, a természetvédelmi szervezettel való vállalati együttműködés pedig kommunikációs szempontól úgy működik, mint egy átgondolt szponzoráció. Több jó példa is elérhető, akár egy távoli helyszínre szervezett esemény teleautós személyszállítása, a tartós dekorációk használata és a szóróanyagok helyett digitális tartalmak fejlesztése. A megoldások hatással vannak a résztvevőkre is, akik később maguk is változtatni tudnak. Az együttműködés részleteiről a Kreatív hasábjain lehet olvasni.

 

Az IBTM-en debütált a HUNGEXPO új virtuális bejáró túrája

No alternative text description for this imageA pandémia lecsengésével ismét élőben került megrendezésre Barcelonában a MICE szakma éves seregszemléje és találkozója. A kiállításon a HUNGEXPO vendégrendezvény értékesítési üzletágát Opitzer Ágnes igazgató és Szabó Anna nemzetközi értékesítési manager képviselték, akik a pezsgő kiállításon több tucat szakmai érdeklődővel találkoztak. Erre az alkalomra készült el a HUNGEXPO legújabb virtuális barangolója, melynek segítségével a teljes területet, az összes csarnokot és a kongresszusi központot is be lehet járni. Elérhetősége: vr.hungexpo.hu

 

Fazakas F. János az EVENTEX TOP100 legbefolyásosabb véleményformálójának listáján

Az Eventex Awards az idén is összeállítja a rendezvényipar világszinten 100 legbefolyásosabb véleményformálójának listáját.
A jelöltek névsorát idén is több mint 20 000 iparági szakember szavazata alapján állította össze az EVENTEX, akik kreativitásukkal, víziójukkal és innovációs képességükkel nyomot hagytak az iparágban. Egyedüli magyarként bekerült a jelöltek közé Fazakas F. János, a Visual Europe Group globális stratégiai vezetője.

 

 

 

 

 

Az ünnep fényeivel és a legfinomabb fogásokkal várja vendégeit a Párisi Passage decemberben

A Párisi Passage Café & Brasserie az év legmeghittebb időszakában is különleges ajánlatokkal készül, hogy igazán ünnepi pillanatokat tölthessen el mindenki egy varázslatos, múlt századot idéző környezetben. Az egyedülálló étlapon mindenki megtalálhatja személyes ünnepi kedvencét, akár a hagyományosabb vagy az újszerűbb ízeket kedveli. Akik nyugodt délutáni percekre vágynak, ünnepi fények és valódi karácsonyi hangulat mellett tölthetnek el meghitt pillanatokat, illatos forralt bor vagy egy szívmelengető forró csoki társaságában.
A szilvesztert idén már az ÉTOILE Champagne Bárral közösen ünnepli az étterem, így a 2023-as évet francia champagne különlegességekkel köszönthetik az ünnepelni vágyók. A vendégek a páratlan gasztroélményeket élőzene kíséretében élvezhetik éjszakába nyúlóan, Budapest egyik legszebb ékszerdobozában.
Kellemes ünnepeket kíván a PÁRISI PASSAGE CAFÉ & BRASSERIE!

 

Szilveszteri program a Hilton Budapestben

A világörökséghez tartozó Budai Várnegyed szívében exkluzív és luxus szállodai környezet várja az odaérkezőket, akik a lélegzetelállító dunai panorámát a szobájuk ablakából vagy a modern és stílusos Láng Bistro & Grill-ből csodálhatják meg.
A Hilton szállodalánchoz tartozó Hilton Budapest épülete egyedülálló építészeti bravúr, ahol a modern szállodai belső keveredik a korábban itt fekvő 13. századi domonkos rendi kolostor elemeivel.
A történelmi Dominikánus Udvar mellett, a 23 konferenciaterem beltéri és szabadtéri rendezvények, koncertek, fogadások és esküvők kedvelt helyszíne.
A hagyományokhoz híven a Hilton Budapest idén is várja vendégeit szilveszteri programmal a Bálteremben és a Láng Bistro & Grill-ben. Bővebb információ: www.hiltonprogramok.hu valamint info.budapest@hilton.com.