Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
MaReSz tagi hírek 2021 novemberben
2021. december 01.

A Mikulás a Normafa Rendezvényházba látogat
A gyerekek idén december 4-én és 5-én a Normafa Rendezvényházban találkozhatnak a Mikulással, aki varázslatos kis csomagokkal készül számukra. Az esemény keretében lehetőség nyílik mézeskalács készítésre, kézműves foglalkozásokra, arcfestés és csillámtetoválás készítésre. A helyszínen állatsimogató is üzemel majd, kipróbálható a Gyermekvasút, a legkisebbek számára pedig babasarkot alakítanak ki. A téli finomságok elkészítéséről Dessert Service gondoskodik. Jelentkezni 2 órás turnusokban lehet, 10:00, 12:00, 14:00 és 16:00 órai kezdettel. További információ és jegyvásárlás: info@normafarendezvenyhaz.hu
 
Lélegzetelállító látványt nyújt a Multicsarnok Visual Europe Project által tervezett külső LED fala
Zajlanak a külső homlokzati fénypróbák a decemberre elkészülő Budapesti Multifunkcionális Sport és Rendezvénycsarnokban, amelynek LED megoldásait és digital signage rendszerét a Visual Europe Project tervezte meg. Az 50 ezer m2-es aréna külső, 535 m2-es LED fala lélegzetelállító fényekkel és vizuális tartalmakkal festi meg az épületet. A csarnok külső gyűrűjét 3300 méter hosszú LED-koszorú díszíti. Botond Szabolcs, vezérigazgató elmondta, hogy az íves oldalakkal határolt LED fal eltérő hosszúságú függőleges pálcákból áll, így pontosan követi ív alakú befoglaló formáját. Ennek köszönhetően a felület transzparens, vagyis, ha nincs használatban, az épület homlokzata látszik. A LED fal mellett elkészült Magyarország legnagyobb CUBE eredményjelzője is, amely 12 tonnát nyom és több mint 14 millió pixelből áll.
 
Tűzijátékkal járul hozzá a Nuvu Kft. a szilveszteri rendezvények különlegességéhez
Európa legnagyobb tűzijátékának kivitelezője idén is újdonsággal készül a rendezvényszervezői iparágban tevékenykedők és a szálláshely szolgáltatással foglalkozók számára, céljuk az elmúlt nehéz időszakot átvészelő kollégák segítése. Egyedi tűzijáték csomagajánlatok összeállításával kívánnak VIP élményt biztosítani akár szállodákban, akár rendezvényeken. Profi szakmai tanácsokkal látják el megrendelőiket a kivitelezéssel kapcsolatban, így a rendezvény személyzete - akik esetleg nem gyakorlottak a pirotechnikai termékek működtetésében - is könnyen megtudja valósítani az Újév köszöntését. Termékeikből az igényekhez, elvárásokhoz igazodva egyedi csomagot állítanak össze, melyet ingyenesen ki is szállítanak a helyszínre. A lehetőség Szilveszter mellett más jeles alkalmakkor is elérhető. További részletek a cég honlapján.
 
Nemzetközi szakember vezeti a Magyar Kongresszusi Iroda értékesítési csapatát
A Hágából érkező David Bodor korábban az ICCA regionális igazgatójaként és a Hágai Kongresszusi Iroda vezetőjeként dolgozott. Nemzetközi szinten számos szervezettel konzultált sikeresen a desztinációs stratégiák kidolgozásában, s azok végrehajtásában. „Már alig várom, hogy szorosan együttműködhessek a magyar szakemberekkel, partnereinkkel és ügyfeleinkkel, miközben folytatjuk erőfeszítéseinket annak érdekében, hogy mind több üzleti eseményt vonzzunk, jelentős pénzügyi, foglalkoztatási és társadalmi előnyt teremtve a gazdaság minden ágazatában” – mondta David Bodor. Fontos mérföldkő szakmai építkezésünkben David érkezése. A szektorban szerzett másfél évtizedes tapasztalatát bevonva véglegesítjük stratégiánk hazánk nemzetközi konferencia és üzleti rendezvény piacon való sikerességéért – fogalmazott Békefi Anna ügyvezető.
 
Arculatfrissítés a Special Effects-nél
A Special Effects az elmúlt két évben számos szolgáltatással bővítette palettáját, öt akvizíciót jelentett be 2021-ben, valamint a szórakoztatóiparba is belépett, amellyel új perspektívák nyíltak meg a rendezvényszolgáltató előtt. A vállalat struktúrájában végbemenő változásokat a márka arculatának frissítése követi. “Régóta tervben volt egy új weboldal készítése, a logónk modernizálása és a missziónk újrafogalmazása. A cég életében most jött el erre a tökéletes pillanat. A Special Effects-nél a folyamatos megújulásra és fejlődésre törekszünk, amelyet nemcsak a szolgáltatásainkkal, hanem a megjelenésünkkel is szeretnénk bizonyítani”- mondta Szegő Tamás, értékesítési és marketingigazgató.