Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
Már lehet regisztrálni a MaReSz-közgyűlésre, az Event Touch konferenciára és a Flash Award díjkiosztóra!
2024. április 24.

Az idei év legnagyobb szakmai seregszemléjére várjuk a rendezvényágazatban tevékenykedő, vagy ahhoz bármilyen formában kapcsolódó vállalkozásokat, szervezeteket és érdeklődőket. Komoly szakmai tudással és élménydús kapcsolatépítő programokkal gazdagodhatnak mindazok, akik május 28-át a MaReSz Event Touch rendezvényén töltik az újonnan nyitott Balatonfüred Kongresszusi Központban. A rendezvény, a mottójának megfelelően, egy fenntartható és digitális innovációkat bemutató, példaértékű esemény lesz, sok olyan megoldással, ami gyakorlati példa is egyben.

A szakmai nap első programja a MaReSz tisztújító közgyűlése lesz, 8.30 és 9.30 óra között, MaReSz-tagok számára, melynek során megválasztjuk szövetségünk soron következő Elnökségét is. Az elnöki és elnökségi posztokra vonatkozó jelöltállítási folyamatot is hamarosan indítjuk.

EventTouch programterv:
A 10.00 és 17.00 óra között zajló konferencia nyitóelőadásában bemutatjuk a MaReSz idei rendezvénypiaci felmérésének eredményeit. A délelőtti előadások további témái a hazai üzleti turizmus és MICE piac helyzetét és perspektíváit; a 2024-es párizsi olimpia szervezési előkészületeit; a Magyar EU elnökség rendezvénypiaci hatásait; a fenntarthatóság kérdéseit megrendelői és vállalkozói oldalról, valamint a digitális forradalom és AI alkalmazások témakörét járják körül. A délutáni – gasztro, tech, értékesítés, szabályozás, DEI és HR – szekciók előadásai és beszélgetései az adott terület trendjeit, kihívásait és jógyakorlatait elemzik. A szabályozási szekcióban például az AI szabályozások és az ESG törvény rendezvénypiaci vonatkozásait veszik górcső alá. A DEI szekcióban a sokféleség, esélyegyenlőség és befogadás szerepét, a HR szekcióban pedig az új generációk és az önkéntesség kérdéseit fejtegetik majd.

Kiállítási tudnivalók:

A konferencia mellett zajló kiállítás keretében lehetőséget biztosítunk a rendezvényeket támogató szolgáltatók bemutatkozására is. A kiállítóknak szóló részletes információ, a kiállítás módja, a kiállítási csomagok, és a regisztráció ide kattintva érhető el.

EventTouch InkubátorHUB

Idén újdonságként hirdettük meg a MaReSz EventTouch InkubátorHUB pályázatát is, amellyel a fenntarthatóság, digitalizáció vagy humán erőforrás terén működő legjobb innovatív projekteket keressük. A pályázat győztesei is bemutatkoznak az EventTouch keretében. 

Flash Award díjátadó:

Az egész napos program lezárásaként, este 19.00 órától kerül sor a FLASH Award díjátadó gálára és az azt követő vacsorára is.

További információ és regisztráció: www.eventtouch.hu
Early Bird kedvezményes regisztráció április 30-ig!
MaReSz-tagok és Társszakmai szövetségi tagok (MABEUSZ, MAKSZ, MFSZ, MSZÉSZ, MRSZ, MUISZ) számára kedvezményes részvételi díjak!