Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
Ismét lehet villantani a Flash Award pályázaton!
2024. január 24.

Örömmel hívjuk fel a figyelmeteket arra, hogy február 1-jén nyílik meg a nevezési időszak a megújított Flash Award pályázatra. A kedvezményes, „early bird” nevezési időszak március 1-ig tart, ám ez után is lehet nevezni és pályázni egészen március 28-ig. Ennek érdekében válik el egymástól idén a jelentkezés beadása a pályázat beadásától. A tavaly első alkalommal megszervezett verseny célja, hogy elismerje az adott év legFLASHebb, legkreatívabb, legszínvonalasabb munkáit és bemutassa a rendezvényszakma komplexitását. Idén a tavalyihoz képest több, összesen 11 kategóriában lehet versenyezni. Ezek között újdonság az Év rendezvénye kategórián belül a B2C kategória kettéválasztása 20.000 fő fölötti és 20.000 fő alatti rendezvényekre. Szeretnénk felhívni a figyelmeteket arra is, hogy egy pályázó akár több pályázatot is beadhat, illetve, hogy az Év rendezvényhelyszíne kategóriában nem csak klasszikus rendezvényhelyszínek, hanem rendezvényeknek otthont adó szállodák jelentkezését is várjuk. Jobban meg kívánunk felelni annak a célnak is, hogy a díjjal a szakma edukációját és a pályázók népszerűsítését is hatékonyabban segítsük. Ennek érdekében már a shortlistre kerülő pályamunkák felsorolását is nyilvánosságra hozzuk a pályázók neve nélkül, majd – az eredményhirdetést követően – az összes nyertest és pályázatot is elérhetővé tesszük.
További újdonság, hogy valamennyi kategória elbírálásánál kiemelt szerepet kap a fenntarthatósági szempontok érvényesítése az adott munka megvalósítása során.
A kategóriákról, a további fontos dátumokról, a nevezési díjakról és a részletes pályázati feltételekről már tájékozódhattok a flashaward.hu honlapon.