Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
Flash Award díjátadó - 19.00 és 23.00 óra között
2024. május 13.

Hamarosan kiderül kik szervezték a tavalyi év legFLASHebb rendezvényeit!

Május 8-án zárult az idei Flash Award online zsűrizési időszak, melynek során elismert szakemberekből álló 57 tagú zsűri értékelte első körben a 32 jelentkező által, 11 kategóriában beadott 61 pályaművet. 23 MaReSz-tag és 9 külsős cég vesz részt az idei versenyben. A megmérettetés célja, hogy elismerje az adott év legkreatívabb, legszínvonalasabb munkáit és bemutassa a rendezvényszakma komplexitását. 
Az online zsűri által legjobbnak ítélt pályázatokból a május 15-én összeülő főzsűri választja ki a győzteseket, kategóriánként. 
A shortlistes pályázatok listáját még aznap délután publikáljuk; a győztesek kilétére pedig a május 28-i díjátadón derül fény!

Idén ismét átadjuk a MaReSz Flashback Életműdíját is, amely annak a szakembernek ítélhető oda, aki a rendezvényszervező szakmában (profit vagy nonprofit szférában) kifejtett több évtizedes eredményes munkájával kiemelkedő módon járult hozzá a szakma fejlődéséhez, értékeinek ápolásához és elismertségének növeléséhez.
A FLASH díjátadó gálára, az azt követő vacsorára és zenés bulira május 28-án, az Event Touch konferenciát követően kerül sor. 
Várunk Benneteket, éljük át együtt az eredményhirdetés és a díjátadás izgalmas és felemelő pillanatait!
A díjátadóról további információ: https://www.flashaward.hu/dijatado-regisztracio-2024