Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
Event Touch rendezvényszakmai konferencia és kiállítás, 2019. február 26. Europa Congress Center
2019. március 05.

Hatalmas érdeklődés mellett valósult meg 2019. február 26-án a MaReSz (Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége) által két évente megrendezett, rendezvényszervezéssel és annak több szakterületével foglalkozó konferencia és kiállítás, az Event Touch. A rendezvény helyszíne a kiváló adottságokkal rendelkező Europa Congress Center volt.

Több, mint 450 résztvevővel, 60 kiállítóval, 17 előadással és mintegy 100 fős közreműködő csapattal valósult meg a rendezvényszakma találkozója, ahol az érdekes és változatos előadások mellett a MaReSz rendezvénytechnikai tagozata, a MaReSz catering tagozata, illetve a MaReSz event design-nal foglalkozó cégei mutatták be újdonságaikat a szakmának.

A konferencia témája a rendezvényszervezés jövője - design, gondolkodás és technológia  volt.

Nemzetközi MICE és magyar corporate piaci tendenciák, rendezvénygasztronómia nemzetközi porondon, event design, digitalizáció, kreatív megoldások, high- tech, technológia - sok ismerős szó került elő új köntösbe bújtatva.
 

Először debütált két minitréning a programban, melyből az egyik az elvárt meeting piaci értékesítési technikákat mutatta be helyszíneknek, a másik pedig egy vezetői modul volt motiváció témában. Ehhez kapcsolódóan a Z és Y generáció preferenciáiról hallhattak még a résztvevők, hiszen az utánpótlásnevelés közös problémája a szakmának. Storytelling és krízishelyzetek kezelése témák is színesítették a programot.

Ahogy a konferencia fő témájában is megjelenik, a MaReSz fontos üzenete a gondolkodás megváltoztatása volt a rendezvényszakmában, a "think out of the box" gondolkodásmód erősítése.