Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
Bemutatkoznak új tagjaink (2024. április 04.)
2024. április 10.

Eventrend Group - Minden pillanat számít 
Az Eventrend Group több mint három évtizednyi tapasztalattal rendelkezik kávéházak, éttermek, rendezvényhelyszínek, szállodák üzemeltetésében, valamint rendezvények szervezésében. A cégcsoport portfoliójába tartozik több nagy rendezvényhelyszín vendéglátása, mint a Papp László Aréna, a Groupama Aréna, a MÜPA vagy az Eiffel Műhelyház, valamint számos budapesti bakancslistás gasztroegységet is üzemeltet, köztük a New York Kávéházat, a Gundel Éttermet, a Városliget Cafét, a Spoon Hajót, a Főőrség Kávéházat, a Centrál Kávéházat, a Fakanál Éttermet vagy a Kossuth téri Séf Asztalát. Egységeik és rendezvényügynökségeik az elmúlt évben közel 6000 esemény lebonyolításában vettek részt. Küldetésük: olyan pillanatok megteremtése, amelyekkel emlékezetesebbé, gazdagabbá, boldogabbá tehetik vendégeik, partnereik életét.
Jól gurul a Séfkeréken Food Truck & Catering 
A 9 éve működő vállalkozás középpontjában a két egyedileg kialakított és felújított francia gyártmányú 50 éves Vintage Food Truck áll, amik megjelenésükben teljesen egyedülállóak. A koncepció is ezen megjelenés köré épül, a franciás, ötven évvel ezelőtti “Vintage” stílus, a rozsdamentes acél helyett fából készült, egyedi, antikolt konyhabútorok, a stílusos egyedi büféinstallációk, öntöttvas- és rézedények, a munkaruha, a háttérzene és minden más apró részlet is ezt az életérzést hívatott életre kelteni. A Séfkeréken ajánlatai kifejezetten a rendezvények változatos tematikájára fókuszálnak, köztük a BBQ, a “Mediterrán”, a “Tapas Bar”, a “Piknik”, a “Reggeli” és az “Esküvői” csomagjaik. Országosan elérhetőek; két autójukkal és egyedi felépítésű büféinstallációjukkal 200 főig vállalnak teljes körű cateringszolgáltatást.
Equinox Production
Az Equinox Production 2023 tavaszán alapított, 100%-ban magyar tulajdonú rendezvénytechnikai szolgáltató kft. A társaság ügyvezető-alapítója Lerner András, aki 25 éve dolgozik a hazai rendezvényszakmában. A vállalat rendelkezik a szükséges technikai háttérrel és tapasztalattal ahhoz, hogy kiváló minőségű szolgáltatást nyújtson bármilyen eseményen. Rugalmas és sokoldalú hang-, fény és videotechnikai megoldásokat kínál, amelyek alkalmazkodnak az ügyfelek egyedi igényeihez és a rendezvények specifikus jellegéhez. Alapelv, hogy a szolgáltatók sokaságából mindig valami “kis plusz” hozzáadásával lehet kitűnni, az Equinox Productionnél az innovatív technikai megoldások, a kreatív anyagok szakértő előkészítése és az exkluzív megjelenésű technikai eszközök, kiegészítők jelentik ezt a pluszt. További információ: https://www.equinoxproduction.hu/