Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
Bemutatkoznak új tagjaink:
2024. március 13.

Februárban öt új tagjelölt cég felvételéről döntött a MaReSz-tagság:
Balatonfüred Kongresszusi Központ-Hotel & More Group Kft., a Rumbach Event Center, és a RagazzART Kft. - Distr3ct Event Cube a Rendezvényhelyszínek tagozatba; a Tomex Group Kft. a Kiegészítő rendezvényszolgáltató tagozatba, a Universum8 Zrt. pedig a Rendezvényügynökség tagozatba nyert felvételt.
Ezúton is örömmel köszöntjük új tagjainkat és sikeres közös munkát kívánunk!
Az új belépők bemutatkozását az alábbiakban olvashatjátok:

Balatonfüred Kongresszusi Központ
Balatonfüreden, a Tagore sétány közelében található a Balatonfüred Kongresszusi Központ, melynek üzemeltetését a Hotel & More Group végzi. 10 főtől egészen 1.200 főig kiváló helyszínválasztás bármilyen apropójú rendezvény esetén, legyen az kongresszus, konferencia, workshop, tréning, sajtótájékoztató, színházi előadás, koncert vagy gálavacsora. Az épület 650 fő befogadására alkalmas plenáris teremmel büszkélkedik. A földszinti 110 fős Krisztina és a 60 fős Anna termek összenyithatóak, az emeleti 350 fős Balatonfüred terem pedig négy darab 75 fős szekcióteremre is szétválasztható.
www.bfcc.hu
info@bfcc.hu
Rumbach Event Center - többfunkciós rendezvényközpont Budapest belvárosában
Egy 150 éves, varázslatos szépségű épület teljes újjáépítését követően nyílt meg a Rumbach Event Center (REC). A 300+60 fős Díszterem mellett 6 különterem, és egy zöld oázis várja a vendégeket. A beépített hang és fénytechnika akár a színházi előadások, koncertek igényeit is kielégíti. Céges rendezvények, tanfolyamok, sajtótájékoztatók, workshopok könnyen megközelíthető helyszíne lehet a REC. Gálavacsorákhoz, díjátadókhoz, ünnepségekhez különleges környezetet, feledhetetlen élményt biztosít. Takarékos bérleti konstrukciók segítik az optimális ajánlatok kidolgozását. Parkolási lehetőség az épülettel szemben.
Ez a történelmi épület – végre valami új!
További információ: https://www.rumbacheventcenter.hu/;
Rádi Angéla, Tel.: +36-20-9666770
Visszatérő MaReSz-tag, megújult rendezvényhelyszín: vár a Distr3ct Event Cube
A 25 éves RagazzART új és egyben visszatérő, régi MaReSz-tag. Nemrég indult divíziójuk helyszínt ad üzleti rendezvények, kulturális és privát események számára is.
A Distr3ct Event Cube Óbuda könnyen megközelíthető pontján, közel 1000 m2-en várja a vendégeit.  Befogadóképessége 50-600 fő között van.
A izgalmas térelosztás teszi a helyet emblematikussá – egyszerre nyitott és szekcionált. A belmagasság levegős térérzetet ad, de a különleges elosztás miatt meghitt is tud lenni. Három szint, három bárpult és több kisebb szekcióterem is van. A kialakítás és a design letisztult és egyszerű, ezért jól formálható bármilyen típusú rendezvény arculatára. Legyen az konferencia, csapatépítő, vezetői rendezvény, dolgozói esemény, workshop vagy privát party.
Fun fact: A hely története is izgalmas, ez volt az egykori High Life Disco. Kreatív térrendezés – különleges atmoszféra – válaszd ki a számodra tökéletes teret és formáld a magad képére!
https://distr3ct.com/
Egyedi reklámajándékok és termékek a Tomex Group Kft.-től
A Tomex Group Kft. szakértelmével és elkötelezettségével a reklámajándékok és termékek egyediesítése terén nyújt kiemelkedő szolgáltatásokat; büszkék arra, hogy csatlakozhattak a MaReSz-hez.
Cégük kiemelt célja a rendezvényszervezők/szolgáltatók támogatása egyedi ajánlatokkal és ügyfeleik teljes körű, különleges igényeket is kielégítő kiszolgálásnak segítése.
Olyan egyedi termékeket kínálnak, melyek hozzájárulnak partnereik, így a MaReSz tagjainak pozitív megítéléshez és emelik az ügyfelek elégedettségi szintjét. Ahhoz, hogy a megrendelők visszatérjenek, elengedhetetlen, hogy élményekkel és akár személyre szabott, kézzel fogható ajándékokkal gazdagodjanak. Legyen szó rendezvényeken való megjelenésről vagy egységes utazási felszerelésekről, kiegészítőkről, a Tomex Group rugalmasan és hatékonyan segít abban, hogy az ügyfelek különleges élményekkel gyarapodjanak. Az együttműködés során garanciát vállalnak a magas minőségre és az egyedi igények figyelembevételére. Kreatív és innovatív megoldásaikkal mindenkit lenyűgöznek, és hozzájárulnak partnereik sikeres tevékenységéhez. Virtuális katalógusaik elérhetősége: https://www.tomex.hu/reklamajandek
Farkas Tamás, info@tomex.hu, +36 30 665 4360   
Konkoly Áron, konkoly.aron@szallodapro.hu, +36 20 393 8072
ÉLMÉNYEK MINDEN SZINTEN - Universum 8
Kreatív ügynökségből sok létezik, de olyan csak nagyon kevés, amelynek mindene a szórakoztatás. Az Universum 8 viszont pont ilyen. Csapata többségében olyan tagokból épült fel, akik személyes múlttal rendelkeznek a szórakoztatóipar sokszínű területeiről, így interaktív marketing, HR marketing, gamifikációs és egyedi fejlesztési megoldásaikban is arra törekednek, hogy tapasztalataikat kamatoztatni tudják.
Az ügynökség saját stúdióval rendelkezik, amelyben podcastek felvételétől a termékbemutató videókon át a showműsorokig és az élő közvetítésekig szinte bármit megvalósít. Élményalapú rendezvények lebonyolításában is profik. A Polgár Judit a világ ellen projektjük több nemzetközi elismerésben részesült. További infókért kattints ide: https://universum8.com/