Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a szerkesztési jogosultággal rendelkező személy e-mail címét.
Hírek
A MaReSz is bekerült a turizmus top 50-es kiadványába; jelen voltunk a Turizmus Évadnyitó Gálán
2024. február 21.

A 31. Turizmus Évadnyitó Gálán, február 1-jén debütált a turizmus legfrissebb top 50-es kiadványa, melyben a MaReSz is bemutatkozik a hazai turisztikai szcéna legjelentősebb 10 szövetsége között. A kiadványban a turizmusnak azokat a szereplőit mutatják be, akiknek 2023-ban kiemelkedő befolyásuk volt az iparágra. Újdonságként külön fejezetet kaptak azon szakmai szervezetek, melyek lobbimunkájukkal folyamatosan nagy hatással vannak az ágazat alakulására. Különösen büszkék vagyunk arra, hogy Szövetségünk elnöke, Ganczer Gábor idén már a 10. alkalommal szerepel „Az év top 50 személye között” ugyanebben a kiadványban. A magyar turizmus meghatározó szereplőinek kiválasztásánál az általuk tulajdonolt vagy irányított cég teljesítménye volt a perdöntő. Ennek alapján a MaReSz befolyását támasztja alá az is, hogy a turizmus-vendéglátás ágazat legfontosabb szereplői között 17 olyan személy jelenik meg, aki MaReSz-tag céget képvisel.
Gratulálunk a kiadványban szereplő tagtársainknak!
További információ: https://turizmus.com/desztinaciok/megjelent-a-top-50-ok-voltak-a-turizmus-fontos-szereploi-2023-ban-1190743
A Gálán külön standdal és nagyképernyős tévén folyamatosan vetített MaReSz-ismertetőkkel és filmekkel is jelen voltunk. Az aznap elindított Flash Award díjpályázaton való részvételre buzdító videó-felhívásunkat a Gála központi programjának részeként, a plenáris teremben is levetítették a turizmus szakma döntéshozóinak legszélesebb körében.