Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a MaReSz képviselő e-mail címét.
Hírarchívum
2017. december 12.
A Maresz szervezésében megvalósuló versenyre 2017. október 6-án lezárult a jelentkezés, melyre 5 cég kvalifikálta magát: Albatros-Expo Catering Kft. (Kasuba László, Balázs Gergő, Volenter István) Budapest Party Service Kft. (Bernáth József, Józsa István, Kiss O'Shea Dániel) Fody Event and Party Service Kft. (Kiss Krisztián, Fenyő László) Gundel Kft. (Kovács... Tovább »
2017. november 30.
Az anyag alapos átolvasása után az Elnökség arra a megállapodásra jutott, hogy bár a stratégia szabadidős turizmus érintő javaslataival egyetértünk, nagyon kevés hangsúlyt kapott a MICE terület. Idézünk véleményünkből:" A MICE terület elemzésére valamint fejlesztési irányainak konkrét meghatározására, valamint az erre biztosított központi források... Tovább »
2017. november 30.
11 szakmai szervezet képviselői hozták létre a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítványt, melyben partnerségre lépnek a Magyar Turisztikai Ügynökséggel annak érdekében, hogy a magyar turizmus minőségi fejlődése életbe lépjen. Ezt egyrészről a képzések színvonalának növelésével, másrészt egy szakmai minőségbiztosítás kialakításával valósítanák meg a... Tovább »
2017. június 14.
2017. június 7-én tartotta a Magyarországi Rendezvényszervezők és - Szolgáltatók Szövetsége éves közgyűlését, valamint - tisztelegve a Kiállítási iparág Nemzetközi Szövetsége által szervezett Global Exhibitions Day előtt - kiállítási szakmai napját. Az eseményt Bánhegyi Zsófia, a Magyar Turisztikai Ügynökség marketing-kommunikációs vezérigazgató-helyettese... Tovább »
2017. június 08.
További kihívások a rendezvénygasztronómia terén A rendezvénygasztronómiai tagozat Semsei Rudolf tagozatvezető vezetésével a Gundel Étteremben tartotta idei első ülését. Az Áfa törvény kapcsán folyamatos lobbytevékenységre hívta fel a figyelmet, hiszen a rendezvény étkeztetés (kitelepülés) még mindig a magasabb Áfa körbe tartozik, melyre még a reprezentációs... Tovább »