Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a MaReSz képviselő e-mail címét.
Tensi Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft.

Tevékenységi kör: utazásszervezés
Cím: 1023 Budapest, Komjádi Béla u. 1.
Telefonszám: 06-1/345 1500
E-mail: congress@tensi.hu
Weboldal: www.tensi-congress.hu

 

Tensi congress bemutatkozás

A Tensi Congress & Incentive a nagymúltú Tensi idegenforgalmi cégcsoport rèszeként nyújt teljeskörű szakmai szolgáltatásokat a MICE területen. A Tensi kezdete több mint 30 évre nyúlik vissza, az első kis vállalat, még GMK formában 1983-ban alakult.

A Tensi Congresst vezető Vértessyné dr Ujházi Zsuzsa, idegenforgalmi szakközgazdász, a Tensi Incentive vezetője, Szentirmai Erzsébet szintén közgazdasági egyetemi végzettségű szakember.

A Tensi Congress& Incentive nyolc főállású és egy részmunkaidős munkatársának  mindegyike több  mint egy évtizede dolgozik a szakmában, és mindnyájan elkötelezett hívei a turizmus fenntartható fejlődést szolgáló irányvonalának.

A hagyományos MICE tevékenységeken ( céges incentive utak, szervezetek, társaságok rendszeresen ismétlődő kongresszusai) kívül a Tensi Congress elindult a KREATÍV KONFERENCIA szervezés útján is. Ennek lényege, hogy felkutatjuk magyar szakemberek, tudósok, orvosok különleges szakmai sikereit, nemzetközileg is elismert vívmányait és ezekre alapozva, komplett rendezvény koncepciókat kidolgozva újabb konferencia lehetőségeket teremtünk Magyarországnak.

 A Tensi Csoport hagyományaihoz híven a szakmai elkötelezettség és az új utak keresése fennállásunk negyedik évtizedében is fő jellemzőnk, iránymutató tendenciánk marad.