Csak MaReSz tagok számára!
Elfelejtett belépési adatok
Kérjük adja meg a MaReSz képviselő e-mail címét.
International Catering Cup - Hungary Selection II. Magyar Rendezvénygasztronómiai Bajnokság
A Magyar Rendezvénygasztronómiai Bajnokság 2020-ban második alkalommal kerül megrendezésre Magyarországon. A verseny nyertese indulhat az International Catering Cup-on Magyarország képviseletében.
 
A verseny időpontja: 2020. február 4-6.
A verseny helyszíne: Hungexpo, Sirha Budapest kiállítás
 
INTERNATIONAL CATERING CUP
NEMZETKÖZI RENDEZVÉNYGASZTRONÓMIAI BAJNOKSÁG
 
„A verseny célja, hogy hozzájáruljon a vendéglátó ipari szektor megújulásához, új kulináris inspirációk felfedezésén keresztül. Célja továbbá, hogy egy gasztronómiai esemény keretein belül egyesítse a szakma legtehetségesebbjeit világszerte.
 
A kihívás megköveteli a csapatoktól, hogy különböző aspektusokból közelítsék meg egy fogadás, esemény vendéglátós szolgáltatását, melyek kiemelt jelentőségűek a rendezvényszakmában. A jelölteknek bizonyítaniuk kell tudásukat a következő próbatételek során: konyhai előkészítés, ételek elkészítése, az étel kreációk szállítása, az ételek prezentálása”.
 
A MAGYAR VERSENY - MAGYAR RENDEZVÉNYGASZTRONÓMIAI BAJNOKSÁG
INTERNATIONAL CATERING CUP / HUNGARY SELECTION
 
A magyar bajnokság célja, hogy kiválassza azt a catering céget, aki a Magyar Gasztronómiai Bajnokság legjobbja, és szakmai inspirációt jelentsen a versenyzők részére. Emellett a hazai rendezvénygasztronómia nemzetközi porondra emelése is cél.
 
            További részletek a Versenyszabályzatban, mely letölthető ITT.
 
            Előregisztrációkat várunk 2019. július 26-ig a cateringcup@maresz.hu email címen.