A MaReSz-ről

Mission Statement, azaz mi végre van a MaReSz?

Legyen minél több rendezvény Magyarországon!
A MaReSz feladata és kötelessége minden olyan állami, üzleti és civil kezdeményezés és erőfeszítés támogatása, amelynek célja, hogy hazánk rendezvénybarát ország legyen és növekedjen Magyarország szerepe és jelentősége a nemzetközi rendezvénypiacon.


 Legyenek minél jobbak a rendezvényszervezés feltételei!
A MaReSz célja a hazai rendezvényszervezés működési feltételeinek javítása. Minden fórumon törekszik arra, hogy elősegítse a rendezvényszervezést támogató gazdasági és pénzügyi környezet kialakítását, valamint az infrastruktúra fejlesztését. A rendezvényszervezést akadályozó intézkedések és jelenségek elleni fellépés a MaReSz érdekvédelmi tevékenységének alappillére.


Legyen minél több jó szakember!
A MaReSz jövőbe mutató feladata a rendezvényszervezési szakma elismertetése és a jövő szakembereit képző oktatás elősegítése.


Legyen minél ismertebb és elismertebb a MaReSz!
A MaReSz mindent megtesz azért, hogy a Szövetséget és a rendezvényszervezést népszerűsítse. Szigorú tagfelvételi kritériumokkal, valamint az etikai kódex következetes betartattatásával éri el, hogy a MaReSz név országos és nemzetközi szinten is elfogadott minőségi tanúsítvánnyá váljon.


Legyen minél érdemesebb MaReSz tagnak lenni!
A MaReSz tagok között kialakuló személyes kapcsolatoknak közhasznú információk cseréjében, közös munkákban és a kölcsönös üzletszerzés előnyeinek kiaknázásában is testet kell ölteniük, hasonlóan az elit egyetemek diplomásai, vagy a jól működő klubok tagjai közötti együttműködéshez és segítségnyújtáshoz.


 A MaReSz tagság értékeket hirdet:
szakmai profizmust, korrekt üzleti viselkedést. Mindezek érdekében a tagság kiáll és helytáll egymásért.


A MaReSz alapszabálya
A MaReSz Etikai Kódexe
A MaReSz szervezeti és működési szabályzata


A MaReSz története Tovább>>>

Akik a MaReSz-t alapították Tovább>>>

 Tagozati felépítés  Tovább>>>
A MaReSz elnökei  Tovább>>>

MaReSz elérhetőségek:

Titkárság: 1101 Budapest, Albertirsai út 10. K épület 208. szoba
Tel: +361/263-6202
Fax: +361/263-6365
honlap: http://www.maresz.hu
email cím: fotitkar@maresz.hu